Pages

Saturday 13 February 2016

Kirje ystävälle

Tammikuun ystavanpaivateemaisessa Nailboxissa tuli Nails Incin sopo sydanglitteri Alexa Hearts, ja olihan niita sydamia myos kaytettava ystavanpaivalakkaukseen.

Pohjiksi lakkasin kaikki kynnet Essien Blancilla. Keskisormeen ja peukkuun leimasin Romeo ja Julia -aiheisen tekstin MoYoun Scholar 02 -laatalta Essencen mustalla leimauslakalla, ja etusormeen ja nimettomaan yritin Orlyn Liquid Vinylilla tuhertaa kirjekuoria, jotka nayttaa ihan kolmivuotiaan tekeleilta. Sydanglitterit niihin sinetiksi (seka peukkuun pari, koska leima meni iiiiiihan vinoon). Pikkusormen pusutinleima on Born Prettyn BP-LO012 -laatasta saman putiikin punaisella leimauslakalla.



Kirjekuori-idea ei ole omasta paastani, en tieda kenen se on alun perin, mutta Instassa on nakynyt useita variaatioita, jotka ovat paljon hienompia kuin nama. :D En kuitenkaan jaksanut yrittaa piirustaa niita uudelleen, kun mentiin taas "vauva heraa hetkena mina hyvansa" -tahdilla.

Oliko teilla lapsena kirjekavereita? Mulla oli monta, mikaan ei ole niin ihana kuin kasin kirjoitettu kirje. : )

Ja hei, jos en huomiseksi ehdi tehda viela toisia kynsia, niin siina tapauksessa hyvaa ystavanpaivaa teille kaikille! : )


Linkkien klikkailuista en hyody mitaan, ne ovat vain teille avuksi. BornPrettylta saat -10% normaalihintaisista tuotteista koodilla RUSX31.

2 comments:

  1. Oiii nää on ihanat! Niin söpö idea :33 Mulla oli kans lapsena monia kirjekavereita, niitten ottaminen oli aina nii jännää. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Satsuli! :) Ma rupesin ihan miettimaan, etta pitaisko sita taas ruveta kirjoittelemaan kirjeita..

      Delete