Pages

Sunday, 21 February 2016

Megaholoa hulluuden partaalla

Himoittuani pitkaan ILNP:n Mega-hololakkaa, saattoi se vahingossa lipsahtaa Moyran laattojen kanssa ostoskoriin. Megastahan on itse asiassa kolme vai jopa nelja eri versiota, ja tama on siis Mega (X), aivan kasittamaton holoplajaytys, joka kimaltaa niin, etta silmiin melkein sattuu.


Yllatyin hieman siita, etta tama ei ole jarin peittavaa, lakkasinkohan naihin nelja vai viisi kerrosta. Onneksi lakka kuivui nopeasti, niin kerrostaminen ei haitannut, ja se myos haikaisee niin, ettei sita edes huomaa, jos kynnenkarjet viela kuultaa lapi.


Pitihan niita Moyran laattoja sitten jalleen testailla, joten valikoin Geometry-laatasta tahtikuvion ja aloin sutimaan Essencen mustalla leimauslakalla. Kuten kuvasta nakyy, ihan ei taas mennyt putkeen. Piti taas kayda kaikki stamperit lapi ja lakkaa kului varmaan puoli pulloa. Mies viela seisoi vieressa pallistelemassa ja kommentoi jotain tyyliin "sa haaskaat tota lakkaa ihan hirveesti". Aijaa vai, enpa itse huomannutkaan! Ma en ymmarra miks mulla on naiden kanssa vaikeuksia, kun kaikki muut vaan hehkuttaa, miten hyvia naa on? Tietty sit kun herne oli jo syvalla nenassa ja huonot leimat kynsilla, kokeilin vaihtaa lakkaa, ja Essien Licoricella naytti nousevan paljon paremmin. Olikohan toi Essence liian paksua, vai mika tassa mattaa?

Enihuu, kyytia saivat sitten mokomat, arsytti niin paljon.

Onko teilla Moyran laattoja? Toimiiko ne oikeesti kaikilla muilla ilman ongelman haivaa?

12 comments:

 1. Uhhuh on kyllä melekonen lakka kimaltelemaan, huikea. :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kylla tosi upea, taytyy kokeilla uudelleen kun on aurinkoista! :)

   Delete
 2. Mää sain nyt Moyran laatan toimimaan, ku Krista (Kädet tärisee) testaili eri leimalakka ja stampperi komboja. :D Ei ois hermot itellä kestäny sitä kokeilua. :D MoYou Nailsin musta leimalakka kovalla leimasimella toimii mulla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullakaan ei yleisesti ottaen hermo kesta yhtaan mitaan, jos ei mee kerralla putkeen. :D

   Delete
 3. Uuuu shinyyyy ^_^ Tuota nuin essence on leimalakkana aika lirua tavaraa, toiminee _ehkä_ paremmin kovalla leimasimella. Tehtiin tosiaan Katarooman kanssa niin, että hää kantoi stampperinsa ja leimalakkansa minulle ja testasin järestään kaikki leimalakat, mikä toimii millä stampperilla ja käskin ottaa kynän ja paperin vielä ja listata itselleen. Sellainen juttu tuli mieleen, että jos on enempi ongelmallisia leimaustapauksia, ni voisi vaikka pikkupalan teippiä laittaa laatan nurjalle puolelle ja kirjottaa se toimiva lakka-stampperi-yhdistelmä muistiin :) Tsemppiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sori, kun pitkä teksti, se vielä unohtu, että istellänihän luotto leimalakat on näitä myrkkyjä... Tai mitä lie, kun ei varmuutta ole. Leimaan Mundo de Unaseilla ja olen huomannut, että Born prettyt toimivat samalla tavalla. Mutta tosiaan lakkojen inceistä ei ole mitään tietoa, joten niitten kanssa suojaan ihon lateksilla. Nuo ovat leimalakkoina paksumpaa tavaraa. Stamppereista tykkään tahmeista päistä ja kuvasta riippuu kova vai pehmeä tahmea. Toivottavasti tästä jaadajaadasta on jotakin apua :)

   Delete
  2. Mielenkiintoista, mun Essencen musta ei tosiaankaan oo lirua! Melkein samanlaista tatinaa kuin se mun ainoa MdU. Mutta ei kai se auta kuin kasvattaa pitka pinna (sen ku nakis :D ) ja testailla niita eri yhdistelmia. Onneks on erilaisia lakkoja ja stampereita!

   Delete
  3. Hmmm jännä... Vitsi kun vois etänä testata siun puolesta, miulla kun hermo kestää leima testejä, mut ei muuta :D

   Delete
  4. Tervetuloa vaan tanne testailemaan! :D

   Delete
 4. Nätti kokonaisuus kumminkin, mulla ei ole kyllä Moyran mistään tuotteista minkäänlaista havaintoa joten en tiiä kyllä muuta sanoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Sole, oisin tuosta kuviosta tykanny kylla muuten, jos vaan olisin onnistunu saamaan sen kokonaisena kynsille, kohdistamisesta puhumattakaan.. ehka ens kerralla parempi tuuri? :)

   Delete