Pages

Wednesday 17 February 2016

POW! BANG!

Ullatuuus, tanaan on taas vuorossa liukuvari! Yksi tapa, jota olen aina halunnut kokeilla, on liukuvarin tekeminen ympyramuotoon, eli meikkisieneen laitetaan ensin keskelle yhta varia, sen ymparille toista, ja varmaan jos on tarpeeksi pitkat kynnet, niin rinkuloita voi tehda vaikka miten monta. Ma tein nyt kuitenkin vain kahdella varilla.

Koska tykkasin edellisista Glamin lakoista, jatkoin samalla linjalla, koska kyseinen merkki on alkanut salakavalasti vallata tilaa Helmerista. Talla kertaa valitsin kaksi pinkkia, vaaleampi on nimeltaan POW! ja tummempi BANG! Ja voi pyha jysays, nama ovat sellaisia glitterpommeja, etta oksat pois! Talla kertaa muistin myos lateksin, luojan kiitos!


Ma oikeasti tykkasin naista ihan hulluna! Kaksi paivaa menin ilman mitaan koristeluja ja tuijottelin vain haltioituneena kynsiani. 


Kolmantena paivana sitten pilasinkin nama leimoilla. Halusin kokeilla Moyran Vintage-laatassa olevaa puudelikuviota, jonka takia siis hommasin koko laatan. Leimauslakaksi valitsin Avonin valkoisen. Olin kokeillut sita paperille eri kuviolla, ja se tuntui toimivan. Myos siina vaiheessa kun kuvio oli stamperissa, se naytti ihan hyvalta. Kynnella se ei enaa ollut hyva, enka tieda miksi. Onneksi, ties mista syysta aloitin kerrankin leimaamisen oikeasta kadesta, joten paatin leimata vasuriin jollain muulla lakalla. Kokeilin ensin Models Ownin Grey Chromea, suoraan kynnelle tietenkin. Onneksi kuitenkin peukkuun, joka ei nay kuvissa, koska se ei erottunut kynnelta sitten yhtaan! Lopuille kynsille leimasin Silver Chromella, joka leimasi mainiosti ja livena erottuikin ihan hyvin, mutta jostain syysta en saanut siita yhtaan jarjellista kuvaa, en sitten mitenkaan pain! Lopulta otin vain makrokuvan oikean kaden peukusta, koska halusin kuitenkin nayttaa teille tuon ihanan puudelikuvion. 


Kattokaa nyt miten ihania! Tui tui! : ) Arvatkaa odotanko Uber Chicin uutta koira- ja kissa-aiheista laattaa intoa taynna kuin pumpattava apina? :D

Mitas tykkaatte, lakoista, liukuvarista taikka puudeleista?

6 comments: