Pages

Sunday, 14 February 2016

Sydämellistä ystävänpäivää!

Postiseta toi mulle eilen BPS:n version lapinakyvasta stamperista, ja koskahan sita oli tietty paastava heti kokeilemaan, niin kirjekynnet saivat maistaa asetonia.

Aluksi tein kynsille liukuvarin Picture Polishin Sizzlella ja Wanderlustilla. Oon nyt aivan hurahtanut liukuvarilakkauksiin, ja se on Polish Fiction-blogin Tintin syyta! Jos ootte elaneet tynnyrissa kuten allekirjoittanut, etteka oo viela kyseista blogia loytaneet, niin menkaa ihmeessa ihailemaan naisen henkeasalpaavan upeita lakkauksia!


Liukuvaria sai topotella aika monta kerrosta, koska Wanderlust ei ollut kovin peittava. Joku fiksumpi olisi lakannut sita ensin yksinaan kerroksen-pari, ja sitten vasta tehnyt liu'un paalle, mutta ma nyt tunnetusti tykkaan kiiveta puuhun pera edella.

Seuraavaksi valkkasin pari Uber Chicin laattaa, joissa oli sydankuvioita, eli 1-03 ja 6-01. Leimauslakaksi otin Avonin valkoisen, joka on tunnetusti yhden kerroksen ihme, joten sen pitaisi kaiken jarjen mukaan toimia myos leimauksessa. Kokeilin sita kerran aikaisemmin ja ne leimat ei oikein onnistuneet, mutta se ei valttamatta ollut lakan vika.

Ensimmaiseksi otin 1-03-laatalta yksinaisen sydankuvion ja rupesin mallailemaan sita pikkurillin kynteen. Kuvio nousi taydellisesti, mutta ei uskoisi etta oli lapinakyva stamperi kaytossa, sen verran huonosti onnistuin kohdistamaan. Kuvio myos jotenkin tarahti vahasen, mutta jaksoinko korjata, no en. Oikean kaden pikkurilli onnistui jo paremmin. Seuraavaksi samalta laatalta sydamellinen kokokynnen kuvio peukkuihin ja etusormiin. Kuvio nousi jalleen aivan taydellisesti, kunhan laatan putsasi joka kynnen jalkeen. Lopuksi viela kiharainen sydankuvio 6-01-laatalta keskisormiin ja nimettomiin, ja valmista tuli!


BPS:n leimasintyyny on pehmeampi kuin aito CJS. Stamperi oli myos heti toimintavalmis ilman mitaan esivalmisteluja. Kuviot nousivat aivan taydellisesti, kunhan laatan putsasi joka kynnen jalkeen. Pari leimaa jouduin uusimaan, kun kerran painaessa stamperia kynnelle se "liukastui" ja kuvio meni ihan plorinaksi, ja ohuiden viivojen kanssa piti olla tarkkana, ne eivat aina tarttuneet kynteen vaan lahtivat hieman seikkailemaan, luulen etta ehka nostin stamperin kynnelta liian nopeasti? Kun tein vahan hitaammin, niin leimat tarttuivat aivan mainiosti. Taman kanssa ei ollut mitaan kuvion katkeamisongelmaa, eika myoskaan suurennuslasiefektia, niinkuin aidossa CJS:ssa, jonka kanssa oli joskus vaikea hahmottaa kynnen ja stamperin valista etaisyytta, ja stamperi osui kynteen ennen aikojaan. Kaiken kaikkiaan tama oli siis erittain hyva ostos, olen erittain tyytyvainen! : ) Harmittaa, etta pulitin aidosta sen parikymppia, ja se varmaan jaa nyt kylla kaapin peralle homehtumaan. Viela haluan ehka hommata sen, jossa on kirkas varsi, ihan uteliaisuudesta, etta vaikuttaako se mitenkaan.

Etta semmosta talla kertaa, nyt viela kerran hyvaa ystavanpaivaa! : )


Linkkien klikkailuista en hyody mitaan, ne ovat vain teille avuksi. BornPrettylta saat -10% normaalihintaisista tuotteista koodilla RUSX31.

8 comments:

 1. piCture pOlishin stampperissa on vielä isompi suurennuslasiefekti kuin CJS:ssa. En itseasiassa ole tajunnut siinäkin sellaista olevan. Hyviä leimasimia molemmat ja kiva kun on monenlaisia eri hintaluokissa tarjolla. Kivat kynnet ja mukavaa ystävänpäivää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jahas, hyva tietaa. :) Juuri se PP:n stamperi kiinnostelis viela kovasti!

   Delete
 2. Söpöt ja hyvää ystävänpäivää

  ReplyDelete
 3. Herkulliset!! Sizzlen ja Wanderlustin kombo on järisyttävän kaunis. <3

  ReplyDelete
 4. Voi vaude miten ihana lakkaus! ♥ Syötävän söpö suorastaan :)

  Myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset sinnekin ♥

  ReplyDelete