Pages

Friday 5 February 2016

Tuiki, tuiki, tähtönen

Yleensa en ole suuri sinisten lakkojen ystava, mutta kun Essien uusi versio Starry, Starry Nightista ei ollutkaan samanlainen kuin alkuperainen, kehitin pienen pakkomielteen Colors by Llarowen Twinkle, Twinkle Little Starista, joka on dupe alkuperaiselle Essielle. Onneksi Rainbow Connectionille tuli juuri sopivasti taydennysta ja niiden joukossa TTLS, ja onnistuin nappaamaan viimeisen pullon, ennen kuin ne myytiin pikavauhtia loppuun. (Ei nyt muistella sita, ettei mun pitanyt ostella lakkoja ennenkuin muuan elainlaakarilasku on maksettu..)

Pitihan se TTLS sitten saada kynsillekin hetimiten, ja kyllahan se onkin kaunis lakka. Mulla vaan on CBL:n sudin kanssa vahan ongelmia, se on paitsi levea, myos paksu, ja semmoinen liian pehmea, mulle silla lakkaaminen on ihan kamalan vaikeaa, ja sita lakkaa on sitten joka paikassa. Ja mehan kaikki tiedetaan, miten ihanasti sininen vari nappaa kynsinauhoihin..


Ihana on, mutta jalleen kauhean vaikea kuvattava tallaiselle tumpelolle. Uskokaa kun sanon, jos tykkaatte sinisesta, niin tarvitsette taman. Jopa pari paivaa painelin taas menemaan ihan yksivarisin kynsin, ja sehan on meikalaiselle pitka aika. En vaan millaan tohtinut peittaa sita koristeluilla. Lopulta tartuin kuitenkin jalleen leimausvehkeisiin, CJS:iin ja Born Prettyn laattaan BP-L004, jossa on monta ihanaa kuviota, mutta ne on harmillisesti vahan pienia.

Sain kerrankin CJS:lla aikaan suhteellisen onnistuneet kynnet, ja onnistuin jopa jatkamaan leimoja peukalonkynsissa, joihin kuviot muuten olivat aivan liian pienia. Muille kynsille ne mahtuivat juuri ja juuri, mutta siihen tarvittiin kylla nimenomaan CJS:ia, jotta ne sai osumaan kohdilleen. Vasemmassa pikkurillissa kuvio vahan levisi, kun keikuttelin stamperia kynnella vahan liikaa. Ja oikeastaan koko kuviovalinta meni sikali vahan vikaan, etta se peitti pohjalakkaa enemman kuin kuvittelin, ja leimauslakaksikin ois voinut valita jonkun muun kuin mielikuvituksettoman valkoisen.. *valivali*


Paadyin muuten lyhentamaan kynsia ihan pikkuisen, koska onnistuin katkaisemaan yhden kynnen tallihommissa. Luulen etta taa on mulle nyt aika ideaali pituus, toivotaan etta ne nyt kestaa. : ) Huomenna onkin mun synttarit, joten sita varten taytyy saada jotain uutta kivaa taas kynsille.

Mitas tykkaatte?

4 comments:

  1. Tuo lakka on kyllä avaruuen näkönen, iihana! :3 Ja kauniit kynnet. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Satsuli! Lakka on kylla tosi kaunis, just semmonen tahtitaivaan nakoinen. :)

      Delete
  2. Voi jumpe kuinka ihanat! Mun mielestä tuo kuvio on sopivan hypnottinen tähän pohjaan, ja ihanasti näkyy TTLS:n tuikekin alta :) ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Nena Sofia, kiva etta tykkaat! :)

      Delete