Pages

Sunday 28 February 2016

Nailbox - helmikuu 2016

Moikkamoi, tanaan katsastetaan helmikuun Nailbox. Paketti saapui jo alkuviikosta, mutta teletappi on ollut vahan kipeana, niin en ole saanut postausta naputeltua aiemmin.


Boksin teemana tassa kuussa oli 'retro'.


Ensisilmayksella sisalto naytti talta.


Boksista paljastui Essien violetti Flowerista, Rimmelin vihrea Wedge of Lime, Nicole by OPIn sininen Sky's The Limit, Eye Candy Londonin oranssi neonlakka Juicylicious, seka saman merkin varikkaat kokokynnen tarrat.

No, Essien lakka mulla jo on. Rimmel on ihan hauskan varinen. NOPIn lakka on tosi lapikuultava, joten alle on paras lakata peittavampi lakka. Eye Candy London on mulle entuudestaan tuntematon merkki, ja sekos saa tan tadin aina innostumaan. Pikaisella googletuksella nayttaisi olevan ihan ruokakaupoissa (Tesco ja Sainsbury's) myytava merkki.


Tikutin lakat Rimmelia lukuunottamatta, koska aion antaa sen lahjaksi. Varit on vahan pielessa, mutta NOPIn lapikuultavuus nakyy tassa hyvin, eika Eye Candykaan jarin peittava ole kahdella kerroksella. Se voisi toimia valkoisen lakan paalle lakattuna, niinkuin neonit usein.

Lakkojen varit sopivat kylla hyvin teemaan, nailla saisi ihan kunnon retrokynnet aikaan! Ehka taytyy kokeilla..

Mitas tykkaatte?

4 comments:

  1. Onpa hauska teema ja tosiaan siihen sopiva sisältökin! Toi Flowerista munkin on pakko hankkia :)

    ReplyDelete