Pages

Tuesday 23 February 2016

Pastelligoottiliuku

Edelleenkaan mun ei pitaisi ostella mitaan, mutta kun Radioactive Unicornin Pastel Goth-kokoelmasta tuli viimeinen restock, niin sorruin tilaamaan viidesta lakasta nelja. Tiesin heti haluavani tehda liukuvarin kokoelman kahdella violetilla, cremepohjainen on nimeltaan I'm A Unicorn BTW, ja glitterlakka kantaa nimea Best Witches.


I'm A Unicorn BTW ei ole puhdas creme, silla siina on sinista shimmeria, joka ei kynnella erotu, paitsi sitten kun siivoat kynsinauhoja,. Se peittaa melkein yhdella kerroksella ja kuivuu mataksi, ja nopeasti kuivuukin. Lakkasin sita ensin yhden kerroksen, sitten molempia lakkoja meikkisieneen ja yksi topottelykierros, ja lopuksi viela topottelin sienen kanssa lisaa glitteria kynsien karkiin.


Otin naista ehka sata kuvaa, ja joka ikinen oli enemman tai vahemman epatarkka. Ihan kuitenkin tykkasin naista, ja kerrankin ymmarsin olla yrittamatta mitaan leimoja tai muuta kikkailua. Joskus vahemman on enemman. Ei nyt mitkaan ihmeelliset tuijottelukynnet, mutta kylla naiden kanssa voi jonkun paivan elaa.

Yksisarvislakkoja on muuten alettu toimittaa Brittilan ulkopuolellekin, viela ei Suomea ole listalla, mutta jos asia kiinnostelee, niin kannattaa pitaa silmalla vaikkapa merkin Instagram-tilia. : )

2 comments: