Pages

Monday 1 February 2016

Pienet jalat uusilla kynsillä

Olipa kerran kynsibloggaaja, jonka kynnet murenivat silmissa. Eraana paivana bloggaajalla niin sanotusti paloi kaami, ja han kaivoi UV-uuninsa kaapin peralta ja tarttui geelipurkkiin..

Varsinaiset DIY-kynnet niista tulikin, silla mahan olen aikaisemmin kayttanyt geelia vain oman kynnen vahvisteena, mutta nyt piti saada aikaan myos pituutta. Paha vain, etta mulla ei ollut tippeja sen enempaa kuin muottejakaan. Tein siis muotin itse, ja rakentelin sen kanssa kynnet yksitellen. :D Olis ehka pitanyt ottaa kuva moisesta Macguyver-patentista, mutta eipa tullut tietenkaan silla hetkella mieleen. :D


Kun kynnet olivat valmiit, lakkasin ne Meeboxista tulleella 'Ard As Nailsin Little Legs-lakalla. Oikein kiva tummanpinkki holo. (Onko tummanpinkki vari?) Eka paiva meni ihan yksivarisia kynsia ihastellen ja kynsien pituuteen totutellen. Seuraavana paivana tartuin uusiin Bunny Nailsin laattoihini, ja rupesin leimailuhommiin. Leimausjumalat eivat vain olleet suosiollisia, CJS ei pelittanyt lainkaan, ja luottostamperillanikaan kuvio ei tahtonut nousta ehjana millaan. Lopulta tapahtui taas kerran hermojenmenetys, ja latkin kynsille varsin vajavaiset leimat. Ainoat jotenkuten onnistuneet kynnet olivat oikean kaden peukku ja vasemman kaden pikkurilli. 2/10, wau. Ehka kaikkien aikojen pohjanoteeraus! Otin sitten kuvankin pelkastaan peukusta, olkaa hyva.


Bunny Nailsin laatoista sanottakoon, etta niissa on valtavat kuviot, 2 cm x 2,5 cm! Jos siis olette isoja kuvioita vailla, niin kannattaa tsekata nama. Itsehan bongasin Instasta alekoodin kera ilmaisten postien, joten kannattaa ehka pitaa sita kautta silmalla, josko vastaavia olis tarjolla tulevaisuudessakin. : )

Tykkasin lakasta, mutta koska leimat eivat onnistuneet, niin nama jaivat hyvin lyhytikaisiksi. Toisaalta ei haittaa, koska onhan tammosia vahan pidempia raapimia nyt huomattavasti kivempi lakkailla! Ja mullehan naa on jo ihan hirvean pitkat, kun omat kynnet ei nain pitkiksi kasvaisi ikina.

Mitas mielta DIY-kynsista? :D (Olkaa kiltteja, pliis.)

4 comments:

  1. No waude! Sähän olet kyllä melkoinen ihmenainen, en mä olisi tajunnut omia muotteja tehdä kuuna päivänä ! Mutta nyt jäi kyllä kiinnostamaan, että mistä ihmeestä sä sen muotin askartelit? :D Supersuuret peukut diy-kynsille, loistosuoritus :)

    Niin ja lakkauskin on oikein kaunis, sympatiat tosin leimojen onnistumisprosentista - niiin tiedän tunteen :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, askartelin muotin pakkausteipista. :D Ja kiitokset!

      Delete
  2. Ihan kivat kynnet oot saanut aikaan,kyllä omatkin ovat taas aivan mitättömät =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti eekku! Talvi ja jatkuva vedella lutraaminen ei kylla tee kynsille hyvaa. :/

      Delete