Pages

Monday 15 February 2016

Synttärikynnet

Reilu viikko sitten taytin kolmekymmentamonta vuotta, ja vaikka muuten ei tapahtumaa erityisemmin juhlistettu, niin kynnet piti toki olla kuosissa.

Kuten eilen mainitsin, loysin vasta askettainn Polish Fiction -blogin, jossa Tintti loihtii usein upeita liukuvarilakkauksia leimojen kera, ja luettuani koko blogin lopusta alkuun muutamassa paivassa mulla on nyt alyton into liukuvareihin! Lakoiksi valikoitui Glam Polishin Special ja Not Wearing Underwear. Ihanat, upeat lakat, mutta arvatkaa mika unohtui?!


Lateksi! Tammosten glitterpommilakkojen hinkkaaminen sormilta on toooodella veemaista puuhaa. Kylla meinas paasta itku, kun tajusin, etten ollut muistanut suojata ihoa lateksilla! Loputtoman asetonilla latraamisen ja tuhannen kasienpesun (kynsiharjalla) jalkeen lopputulos oli kuitenkin ihan mukiinmeneva, ja koska siivoushommissa meni pieni ikuisuus, piti loppusilaus eli leimat jattaa seuraavaan paivaan.


Rainbow Connectionille tuli askettain myyntiin Moyran leimauslaattoja, ja tilasin heti muutaman, mukaanlukien Celebration -laatan, jossa on kiva synttarikakkukuvio. Se on kuitenkin aivan seitinohutta viivaa, ja yritettyani eri lakoilla ja stampereilla sain kuvion nousemaan vain yhdella stamperilla, ja siihenkin leima ehti kuivua ennen kuin sen sai kynnelle. No, yritin sitten tehda leimadecaleita stamperiin, mutta jo ekan jalkeen sain huomata, etta ohuenohut kuvio ei erottunut tarpeeksi varikkaalta pohjalta. Kavin laattakokoelmaa lapi varasuunnitelman toivossa, ja onneksi myos Uber Chicin 6-01 -laatassa on synttariaiheisia kuvioita.

Yrittaessani saada synttarikakkua toimimaan, olin epatoivoissani nostanut poydalle myos ainoan Mundo de Unas'in leimauslakkani, minipullossa olevan neonkeltaisen, jonka ostin joskus vuosia sitten, kun merkkia sai viela RC:lta. Jostain syysta paatin sitten kayttaa sita naihin leimoihin. Ihan hyvinhan se toimi, mutta voi jeesus sita hajua! Roskiksesta piti tyhjentaa kaytetyt vanulaput ja koko kamppa tuulettaa sen jalkeen.


Kuten kuvasta nakyy, kaytin Clear Jelly Stamperia, joten kuviot osuivat jopa jokseenkin kohdalleen. Tammoisten pikkukuvioiden kanssa se toimii ihan hyvin. Glamin lakat ovat ihan pirun hienoja ja jarjettoman kimaltavia, mutta vahan jai harmittamaan se, etten saanut haluamaani kakkuleimaa. Toisaalta, valiako halla, kun ei naita kynsia kukaan kuitenkaan nahnyt, paitsi nyt te. :D

Mulla on noin tuhat liukuvariyhdistelmaa mielessa, joten kiitos Tintin, niita on nyt luvassa jonnekin hamaan tulevaisuuteen. :D

6 comments:

  1. Myöhästyneet onnittelut ja kivat kynnet.Mahtanut olla työ putsailla

    ReplyDelete
  2. Oi, iihanat! Voin vaan kuvitella sitä työn määrää lakkojen poistosa huhhuuh. :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Satsuli! Ei tee ihan heti mieli ottaa uusiksi! :D

      Delete
  3. Voih apua mikä glitterkatastrofi! :D Upea tää lopputulos kyllä on, pointsit sinnikkyydestä siis :) ♥

    Ps. Paljon onnea tällain jälkimainingeissa :)

    ReplyDelete